Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Рамадани Исмет 

Роден е 1954 година во с. Арачиново, Скопје. Албанец. Завршил Природо- математички факултет, насока- хемија. Работи како професор во Училиштето за средно образование “Зеф Љуш Марку” во Скопје. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.