Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Селмани Неим

 

 

 

 

 

 

Роден е 1947 година во с. Беловиште,  Гостивар. Албанец. Завршил Правен факултет. Работи како адвокат. Живее во с. Беловиште.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.