Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Сулејмани Оломан

 

 

 

 

Роден е 1950 година во с. Колибари, Кичево. Албанец. Завршил Филозофски факултет, група Албански јазик. Невработен. Живее во Кичево.

      

  

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.