Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Таири Џелил

 

 

 

 

 

 

Роден е 1955 година во с. Трново, Гостивар. Албанец. Завршил Економски факултет. Работи како раководител за мало стопанство во Собранието на општина Гостивар. Живее во Гостивар.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.