Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

Зибери Насер 

 

 

 

 

Роден е во 1961 година во с. Ласкарци, Скопје. Албанец. Завршил Правен факултет. Новинар во весникот “ Флака е влазеримит” во Скопје. Живее во Скопје.     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.