Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

БЕЏЕТИ БЛЕРИМ 

 

 

 

 

Член на ПДП. Роден 1976 година во с. Глумово, Скопје. Албанец. Дипломиран правник - адвокат. Живее во с. Глумово. 
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.