Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

НЕЗИРИ САФЕТ

 

 

 

 

Член на ПДП. Роден 1971 година во Скопје. Албанец. Професор по историја. Живее во Скопје. 
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.