Служба на Собранието

 

 

 

ГЕНЦИ МУХАРЕМИ

 

Роден на 20 јули 1981 година во Струга. Албанец. Дипломиран правник со положен правосуден и нотарски испит. Познава англиски јазик, а делумно и италијански јазик.


Работно искуство:

  • 2005 - 2006 Активности во невладиниот сектор
  • 2006 - 2007 Советник за локалниот развој во рамките на Програмата за стабилен локален развој при УНДП, Струга
  • 2007 - 2009 Аналитичар за кредит во рамките на ПроКредит Банк - Струга
  • 2009 - 2010 Реализирање на проект во рамките на Правниот сектор на ЕВН
  • 2010 - Заменик на гнералниот секретар на Собранието на РМ
Престанок на функција на 114.седница одржана на 24.8.2016 година.          
Click