Пратеници

 

 

 

 

Аспазија Софијанова


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 21.3.1965 во Скопје. Македонка. Специјалист, Доктор на науки, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје.

Click