Пратеници

 

 

 

 

 

Иван Иванов

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 11.8.1971 во Штип. Македонец. Дипломиран машински инженер, Машински факултет, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, член
  • Комисија за одбрана и безбедност, заменик-претседател
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Грција, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Србија, член
Click