Пратеници

 

 

 

 

 

 

 

Панче Орцев
 

Член на СДСМ. Роден на 29.12.1955 во Струмица. Македонец. Инженер технолог, Технолошко-металуршки факултет - Скопје. 


Активности во Собранието:

  • Совет на Собранискиот канал, заменик-член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, претседател
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, член 
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член  
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот Република Унгарија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Финска, член
Click