Пратеници

 

 

 

 

 

Ромео Тренов

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 3.9.1977 во Ново Село. Македонец. Магистер земјоделски инженер.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член 
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Сојузна Република Германија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, член
Click