Пратеници

 

 

 

 

 

Светлана Карапетрова


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 31.3.1965 во Скопје. Македонка. Дипломиран економист.

 

Активности во Собранието:

  • Национален совет за евроинтеграции, заменик-член
  • Комисија за надворешна политика, заменик-претседател
  • Законодавно-правна комисија, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Канада, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член
Click