Пратеници

 

 

 

 

 

 

ДАМЈАН МАНЧЕВСКИ

 

Член на СДСМ. Роден на 27.1.1978 во Скопје. Македонец. Електроинженер, Електротехнички факултет - Скопје.

 

Е-пошта: d.mancevski@sobranie.mk

Click