Пратеници

 

 

 

 

 

 

ЃУЛУМСЕР КАСАПИ 

 

Член на СДСМ. Родена на 2.5.1952 во Тетово. Албанка. Доктор по педагошки науки.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за образование, наука и спорт, член 
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за еднакви можности на жените и мажите, член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Албанија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, член
  • Клуб на пратенички - координаторка

 

Е-пошта: g.kasapi@sobranie.mk

Click