Пратеници

 

 

 

 

 

 

ПЕТАР АТАНАСОВ 

 

Член на СДСМ. Роден на 6.5.1962 во Скопје. Македонец. Доктор, Универзитет „Св.Кирил и Методиј“.  

 

Активности во Собранието:

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, претседател
  • Комисија за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, заменик-претседател
  • Комисија за европски прашања, член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Австрија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Индонезија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Француската Република, член


Е-пошта: p.atanasov@sobranie.mk

Click