Пратеници

 

 

 

 

 

 

ТАТИЈАНА ЛАЛЧЕВСКА

 

Член на СДСМ. Родена на 5.12.1973 во Тетово. Македонка. Има завршено Педагошки факултет.


Активности во Собранието:

  • Комисија за уставни прашања, член
  • Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање, член
  • Комисија за образование, наука и спорт, заменик-член
  • Комисија за прашања на изборите и именувањата, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Руската федерација, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член

 

Е-пошта: T.Lalcevska@sobranie.mk

Click