Пратеници

 

 

 

 

 

 

ТОМИСЛАВ ТУНТЕВ

 

Член на СДСМ. Роден на 7.7.1967 во Охрид. Македонец. Доктор на технички науки, Технички факултет - Битола. 

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за надзор над работата на Управата за безбедност и контраразузнавање и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Интерпарламентарната унија (ИПУ), член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Јапонија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово, член

Е-пошта: t.tuntev@sobranie.mk

Click