Пратеници

 

 

 

 

 

 

ЗОРАН ЗАЕВ

 

Член на СДСМ. Роден на 8.10.1974 во Струмица. Македонец. Има завршено Економски факултет, УКИМ, Скопје. 

 

Е-пошта: z.zaev@sobranie.mk

Click