Пратеници

 

 

 

 

 

ЉАТИФЕ ШИКОВСКА


Член на СДСМ. Родена на 13.8.1960 во Гостивар. Ромка. Професор по физичка култура, УКИМ - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комитет за односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, член
  • Комисија за труд и социјална политика, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за култура, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Авганистан, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Романија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Унгарија, член

 

Е-пошта: L.Sikovska@sobranie.mk

Click