Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


БЕНДЕВСКА ВЕСНА 
  

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Родена 1963 година во Битола. Македонка. Високо образование. Самостоен референт во банка. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Битола.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.