Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ГРКОВСКА СЛАВИЦА

  

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Родена 1970 година во Скопје. Македонка. Математичар. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.