Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИВАНОВА ЦВЕТАНКА 
 

  

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Родена 1958 година во с. Загорани, Прилеп. Македонка. Дипломиран правник. Добро ги познава рускиот, српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Струмица.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.