Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ИВАНОВСКИ ИГОР

Член на СДСМ. 1977 година во Скопје. Македонец. Дипломиран економист. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.