Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


КИРОВ АЦО

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1960 година во с. Турново, Босилово. Македонец. Дипломиран економист. Учи германски јазик. Живее во с. Турново, Босилово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.