Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ЌУРКЧИЕВ НИКОЛА

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1954 година во Гевгелија. Македонец. Дипломиран машински инженер. Добро го познава грчкиот јазик, а се служи со англискиот јазик. Живее во Гевгелија.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.