Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


МАКРАДУЛИ ЈАНИ

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1965 година во Битола. Македонец. Магистер на науки. Дипломиран инженер. Добро го познава англискиот јазик, а се служи со грчкиот и италијанскиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.