Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


НИКОЛОВ МАРЈАНЧО

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1971 година во Велес. Македонец. Дипломиран економист. Добро ги познава српскиот и хрватскиот јазик. Живее во Велес.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.