Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


ПОПОВСКИ НИКОЛА

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1962 година во Скопје. Македонец. Магистер по економски науки. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.