Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


РИЛКОСКИ НИКОЛА

 

 

 

 

 

 

Член на СДСМ. Роден 1951 година во Охрид. Македонец. Дипломиран правник. Добро ги познава српскиот и хрватскиот јазик, а се служи со рускиот и бугарскиот јазик. Живее во Охрид.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.