Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

 

АВИРОВИЌ ВЛАДАНКА 

 

 

 

 

Член на СПМ. Родена 1954 година во Скопје. Македонка. Високо образование. Добро го познава италијанскиот јазик, а се служи со англискиот јазик. Живее во Скопје.
     

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.