Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Абди Фаик

 

 

 

 

 

 

Роден е 1937 година во Скопје. Ром. Има средно образование. Вработен во Работната организација “Комуна” како советник во Секторот за економика, план и развој. Живее во Скопје.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.