Сојуз на Ромите од Македонија

 

 

 

 

 

 

АМДИ БАЈРАМ 

 

Член на Сојузот на Ромите од Македонија. Роден на 30.8.1956 во Скопје. Ром. 

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за локална самоуправа, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Исламската Република Иран, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција, член

 

Е-пошта: a.bajram@sobranie.mk

Click