Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕЛЕГАЦИЈА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПАРЛАМЕНТАРНИОТ КОМИТЕТ ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА (МЕШОВИТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ ЕУ - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА)


ДНЕВЕН РЕД

од Дванаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 26-27 ноември 2014 година, Стразбур

 документ



ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА 

од Дванаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 26-27 ноември 2014 година, Стразбур

 документ


ЗАПИСНИК 

од Дванаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 26-27 ноември 2014 година, Стразбур

 документ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.