Средби Собрание

Понеделник, 23 септември 2019 година, 13:00 часот, Едукативен центар на Парламентарен институт

Тркалезна маса по повод Меѓународниот ден на знаковниот јазик

  • Настан на Парламентарниот институт со цел унапредување на сите човекови права и основни слободи на лицата со попреченост и промоција на нови информативни материјали подготвени на знаковен јазик, наменети за лицата со оштетен слух
Click