Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Келешов Ристо


 

 

 

 

 

 

Роден е 1950 година во Кичево. Македонец. Завршил Медицински факултет, специјализирал гинекологија и акушерство. Вработен во Медицинскиот центар во Кумааново. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.