Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


Стаменов Ристо

 

 

 

 

 

 

 

Роден е 1937 годдина  во с. Иловица, Струмица. Македонец. Завршил Економски факултет. Помошник на директорот на Трговското претпријатие “НА-МА” во Куманово. Живее во Куманово.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.