ПратенициНикола Крстески

 

 

 

 

 

 

Роден е 1940 година во с. Железнец, Демир Хисар. Македонец. Завршил Правен факултет. Работи како раководител на Правна служба во ЗОИЛ “ Македонија” - филијала Скопје. Живее во Скопје.

Click