ПратенициТомислав Пецаков

 

 

 

 

 

 

Роден е 1951 година во Битола. Македонец. Завршил Медицински факултет во Скопје и  специјализирал гинекологија. Вработен во Медицинскиот центар во Охрид. Живее во Охрид.


Click