Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

КИТАНОСКИ ИЛИЈА

 


  
 


     
 
   
   Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден 1959 година во Кичево. Македонец. Економист. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Кичево.

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.