Pratenichki sostav
 
Пратенички состав


 

СПАСЕНОВСКИ АЛЕКСАНДАР

 

 

 

 

E-mail: macedoniae@gmail.com  
 
Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден 1980 година во Скопје. Македонец. Дипломирал на отсекот по политички науки на правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, а магистрирал на постдипломските студии по меѓународно право и политика на истиот факултет, каде е избран за помлад асистент. Добро ги познава англискиот и српскиот јазик, се служи со албанскиот, а го изучува германскиот јазик. Живее во Скопје.
     
  
    

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.