ПратенициТАНЧЕВА ТУЛИЕВА НАДИЦА      
    

 

 

 

 

 

 

Член на ВМРО - ДПМНЕ. Родена 1966 година во Штип. Македонка. Правник - адвокатски стручен соработник. Живее во Штип.

Click