Пратеници

 

 

 

 

 

 

ЛИЛЈАНА ЗАТУРОСКА

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 6.9.1964 во Битола. Дипломиран инженер архитект, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Буџетски совет на Собранието на Република Македонија, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, претседател
  • Комисија за надзор над спроведување на мерките за следење на комуникациите, заменик-член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Делегација на Собранието на Република Македонија во Парламентарниот комитет за стабилизација и асоцијација, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Словенија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Хрватска, член


Е-пошта: l.zaturoska@sobranie.mk

Click