Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

 

 

 

 

 

 

ЉУБЕН АРНАУДОВ

 

Независен пратеник. Роден на 17.11.1957 во Скопје. Доктор специјалист гинеколог акушер, Медицински факултет, Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за култура, член
  • Комисија за здравство, член
  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, заменик-член
  • Комисија за локална самоуправа, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Босна и Херцеговина, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Косово, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора, член 

 

Е-пошта: l.arnaudov@sobranie.mk

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.