Пратеници

 

 

 

 

 

 

НИКОЛА МИЦЕВСКИ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 13.3.1975 во Штип. Македонец. Има завршено Земјоделски факултет, УКИМ; Магистер по економски науки од областа на МБА-Менаџмент.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Законодавно-правна комисија, заменик-член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Република Турција, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот Република Унгарија, член

Е-пошта: N.Micevski@sobranie.mk

Click