Пратеници

 

 

 

 

 

 

ВАНКОВЕР МАНЧЕВ

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 16.3.1980 во Скопје. Македонец. Доктор на медицина, Медицински факултет - Скопје. Специјализант.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за здравство, член
  • Постојана анкетна комисија за заштита на слободите и правата на граѓанинот, заменик-член
  • Комисија за надзор над работата на Агенцијата за национална безбедност и на Агенцијата за разузнавање, заменик-член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Белгија, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Црна Гора, член 

Е-пошта: v.mancev@sobranie.mk

Click