Пратеници

 

 

 

 

 

ОЛГА ЛОЗАНОВСКА


Член на ВМРО-ДПМНЕ. Родена на 25.10.1959 во Битола. Македонка. Специјалист интернист, Медицински факултет - Скопје.

 

Активности во Собранието:

  • Комисија за транспорт, врски и екологија, член
  • Комисија за уставни прашања, заменик-член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Комисија за труд и социјална политика, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Република Монголија, претседател
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Северна Македонија за соработка со Парламентот на Големото Војводство Луксембург, член

 

Е-пошта: O.Lozanovska@sobranie.mk

Click