Пратеници
Ромео Тренов

 

 

 

Член на ВМРО-ДПМНЕ. Роден на 3.9.1977 година во Ново Село. Македонец. Дипломирал на Факултетот за земјоделски науки и храна, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“, Скопје.

Активности во Собранието:

  • Комисија за земјоделство, шумарство и водостопанство, член
  • Комисија за здравство, заменик-член
  • Комисија за политички систем и односи меѓу заедниците, заменик-член
  • Комисија за финансирање и буџет, заменик-член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Данска, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Чешката Република, член
  • Пратеничка група на Собранието на Република Македонија за соработка со Парламентот на Кралството Шпанија, член


Е-пошта: r.trenov@sobranie.mk

 

 

Click