ВМРО-НАРОДНА ПАРТИЈА


2006 - 2008 

ГЕОРГИЕВСКИ ЉУБЧО

 

 
  
 


     
 
   
Член на ВМРО-НП. Роден 1966 година во Штип. Македонец. Професор по книжевност. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје. 

ДОДОВСКИ МАРЈАН

 
     
 
   
     
      
Член на ВМРО-НП. Роден 1966 година во Скопје. Македонец. Магистер по географски науки - туризмолог. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.
     ДАНАИЛ ДОНЧЕВ

 

 

 

 

Член на ВМРО-НП. Роден 1966 година во Ново Село, Струмица. Македонец. Магистер по економски науки. Добро го познава англискиот јазик. Живее во Скопје.

 

Click