Pratenichki sostav
 
Пратенички состав

ДЕЛЕГАЦИЈА НА СОБРАНИЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА ВО ПАРЛАМЕНТАРНИОТ КОМИТЕТ ЗА СТАБИЛИЗАЦИЈА И АСОЦИЈАЦИЈА (МЕШОВИТ ПАРЛАМЕНТАРЕН КОМИТЕТ ЕУ - РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА)


ДНЕВЕН РЕД

од Четиринаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 7-8 февруари 2018 година, Стразбур

  документ


ЗАЕДНИЧКА ИЗЈАВА 

од Четиринаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 7-8 февруари 2018, Стразбур

  документ


ЗАПИСНИК

од Четиринаесеттиот состанок на Мешовитиот парламентарен комитет РМ-ЕУ, 7-8 февруари 2018 година, Стразбур

 документ

 

Веб-страницата на Собранието користи колачиња (cookies).

Колачињата се користат за подобрување на Вашето корисничко искуство.